Nejnovější recenze ze sekce Bojlery a ohřívače vody
- perfektní pro použití ns kuchyňský dřez
- nízká hmotnost
- snadná instalace
- aplikace do mobilu
- Ještě je to krátká doba, ale zatím slouží bezvadně. Spokojenost.
rychlost
- Vhodný do stísněných prostor jako náhrada za plynovou karmu
- Snad jen že se vyrábí jen v bílé
- plast je i přes ochranný obal mírně ošoupaný, ale když to nehledáte, tak to nenajdete
- Není SMART varianta v této velikosti
- Škoda že ventil není více zapuštěný v těle bojleru, v kuchyni to moc krásy nepřidá
Až na drobné nedostatky spojené spíše s osobní preferencí je to prostě bojler a jeho případné funkční nedostatky se tak krátce po zakoupení a nainstalování neprojeví.
Malý, ale přesně to jsem potřebovala. Vyměnila jsem ho za 80l bojler, který byl zbytečně velký. Tedy úspora energie.
ok
ok
- Je to super že jde vůbec koupit bojler, v marketech nevědí co to je. Jiné obchody už snad ani neexistují, škoda.......
- Kvalitní provedení
- Mnoho nastavení
- Úsporný
- Sám se přizpůsobí dennímu odběru vody
- Žádná
- konstruován pro solární elektrárny
- nahrazuje plně dříéve vyráběné typy včetně velikosti šroubení
- výměna kus za kus
- Předchozí bojler z Dražic fungoval bezproblémově,doufám že nový bude sloužit stejně.
- O žádné nevýhodě nevím.
- Super ověřená kvalita
- kvalitní výrobek
Řekl bych poctivá česká kovovýroba, v průběhu let mám už třetí stejný, a to hlavně kvůli tomu, abych při výměně nemusel předělávat rozvody. Ale stejně mne pokaždé něco zaskočí, třeba jiný a rozdílně umístěný držák, nebo jiný bezpečnostní ventil, a tak mi to zabere celý den.
Nic není dokonalé, přesto dokud jej budou v Dražicích vyrábět, nebudu hledat jiný.
Doufám, že bude dobře sloužit.
- Značka hovoří jasně.
Snadná montáž, dobré parametry, elegantní vzhled. Doporučuji.
velmi jsme spokojeni doufáme že nám dlouho výdrži
objem 15 litrů na umyvadlo a sprchu v pohodě
pozor -eko provoz ohřev pouze na 35 stupňů celsia
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »