Nejnovější recenze ze sekce Bojlery a ohřívače vody
Super rychlé vyřízení objednávky i dodání bez problémů
- Bezproblémová náhrada dřívějšího Tatramatu
- Funguje perfektnš
Výměna za starý bojler Dražice, který sloužil skoro 17 let.
Takže pro mě jasná volba, doufám že též vydrží tak dlouho. :-)
- Kvalitní český výrobce
- Kvalita cena
- Dobře řešen
Mora Komfort 150 l 560375
Přidáno: 3. prosince 2023
(naposledy upraveno 3. prosince 2023)
Zakoupeno v SIKO KOUPELNY a.s.
Produkt je rezavý už v krabici .
- Elektronická regulace teploty vody zjednodušuje provoz ohřivače a snižuje spotřebu energie.
český výrobek
- Dražice jsou prostě symbol kvality. Minulý bojler vydržel 14 let ....
cena
Dá se postavit na zem, nebo zavěsit na zeď (je tam kus plechu, který se přišroubuje na zeď). Plynulá regulace teploty (s vyznačením dvou teplot 38°C a 49°C), součástí balení jsou i dvě redukce z 1/2" na 3/8", tlakový bojiler. Funguje.
- rozměr
Měnil jsem nový boiler za starý (cca stejný typ, starý vydržel 17 let a začal téct). Dobré bylo stejné umístění držáku na zavěšení, nemuselo se předělávat. Nenašel jsem ukostření nuláku na plášti boileru jako na starém, ukostřeno jinde. U přípojek na teplou a studenou chybělo pár centimetrů proti starému připojení, vyřešeno prodlouženými fitinky. Jinak vše v pořádku.
Je to přesně to zařízení, které potřebuji.
- Snadná výměna .Je rozměrově stejný jako před 15 roky takže držák zůstal stejný
Zatím vyzkoušen chvíli.Jinak spokojen s ohřívačem.
první mi vrdžel skoro 7 let coz je hodně slušné, pak jsem zjistil že teče, ala jak dlouho už prosakoval nevím
- Ideální velikost pro jedno odběrné místo.
Plastový kryt TO-20.1 špatně drží pohromadě. Při manipulaci se rozpadá - během instalace a přenášení se to stalo několikrát. Už i při vybalení, při neporušeném obale, byl rozšklebený. Nevím, co je na něm vylepšeného proti staršímu TO-20, ale ten alespoň držel pohromadě - vydržel téměř přesně 6 let, než začal téct.
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »