Nejnovější recenze ze sekce Bojlery a ohřívače vody
- OK
- Cenově v dolní třetině výběru.
- Nižší příkon, tedy zatížení sítě není tak velké.
- Jednoduchá montáž zavěšením na dva šrouby. Stát na podložce nemůže.
- Dodávka včetně pojistného ventilu.
- Nelze regulovat teplotu vody, má pevně nastavený termostat!
- Nižší příkon znamená delší dobu ohřevu.
- Celkově úsporná konstrukce i balení. Ohřívací nádoba je k nosným zádům připevněna jednou vázací páskou.
- Menší množství tepelné izolace proti předchozímu typu.
- Po instalaci tekla voda z pojistného ventilu. Bylo nutno rozdělat pojistku a lépe usadit těsnění.
Spokojenost, nahrazuje původní
- Skladem
zatím čeká na připojeni
- Nízká cena ,obsah litrů vyhovující.
Tento produkt je kvalitní a voda je doopravdy horká.
Dobrá cena, bohužel už není k dostání verze bojleru v provedení se dvěma nezávislými topnými tělesy s nepřímým ohřevem.
nerez
Vše O.K.
Spokojenost.
- kvalita
- Celkem rychle ohřívá.
- Moc hlučný, i když běží jen věčný plamínek. Proti starému John Wood, který jen šustil, tento je.pri ohřevu hodně hlasitý.
- Snadná instalace
- Nerezová tlaková nádoba
- ohřívání 600W místo 2kW
Zatím žádná :-)
- kvality provedení nejhoršího kalibru
- návod v řečtině!! ... neskutečná troufalost prodejce prodávat s takovýmto návodem
tam mizerné provedení produktu jsem ještě neviděl. Mechanici, kteří tento produkt montují nemají základní řemeslné dovednosti - příklad: do předvrtané díry se samořezným šroubem prostě "netrefí" a šroub "narvou mimo" s chybou větší než 5mm. Důsledkem jsou křivé upevňovací konzole a rozteč děr neodpovídá ani v nejmenším upevňovacímu rastru.
Naprosto zoufalý produkt, který si po vybalení musíte sami "dodělat", aby jste ho vůbec mohli použít.
- výborné kohoutky
- možnost volby příkonu
- absence vodního sítka na nečistoty a usazeniny ve vodě
- propojení nádržky ke kohoutkům mi připomíná spíše hračku
- Maximální úspora energie (z 9 KWh u starého na zmeřených 1,5 KWh u tohoto nového)
- odvlhčuje koupelnu
- oproti obavám je tichý, není hlučnější než klimatizace
- Design
- Absolutně nevěřím přiložené montážní sadě s 10 cm hmoždinkami, doporučuji závitové tyče a chemickou kotvu
- Sada na odvod kondenzátu není součástí balení a originál je na objednání a v ČR prakticky nedostupný, ale šikovný Čech si poradí a odvod kondenzátu do odpadu jsem vyřešil elegantně v ceně asi 35 korun
- Kondenzátu je opravdu hodně
- pokud chcete jet čistě na Eko tak nahřívání chvíli trvá
- Pokud už máte ve zdi závitové tyče ze starého bojleru, přikupte rovnou originál Ariston sadu pro montáž na zeď, otvory sedí a bojler pohodlně zavěsíte. Držák na bojleru není kompatibilní s rozměry např bojleru Dražice a spol.
- pokud pojedete na eko režim počítejte že vám to bude chladit koupelnu
S instalací bojleru nebyly žádné problémy, vše sedí a funguje jak má, pokud si člověk dokáže poradit tak to zvládne. Bojler funguje jak má a pokud bude fungovat bez závad tak návratnost investice (rozdíl mezi standartním bojlerem) bude do jednoho roku!!! Udávaná spotřeba odpovídá skutečnosti. Produkt vřele doporučuji.
Vyzkoušel jsem několik ohřívačů teplé vody, ale Dačice jsou nejlepší.
spokojenost