Nejnovější recenze ze sekce Bojlery a ohřívače vody
- Když fungoval, na ohřátí vody do dřezu byl super.
- Asi po půl roce přestal ohřívat.
- Špatná zkušenost s reklamačním oddělením.
- Po opravě (výměna topné spirály) fungoval asi týden.
Při reklamaci u prodejce nám bylo řečeno, že i na tyto instalované průtokové ohřívače musí přijet technik z Dražic. Ten když přijel, řekl, nám, že máme ohřívač poslat přímo do Dražic. Odtamtud se nám balíček vrátil, protože na něm nebylo uvedeno přímo jméno někoho z reklamačního oddělení a tak ho nepřevzali. Po emailové komunikaci nakonec bylo přijato k opravě. Vyměnili topnou spirálu, odzkoušeli funkčnost a poslali zpět. Po instalaci fungoval asi týden a neměli jsme už nervy to dál řešit, tak letěl na smetiště. Dražice už ne, díky.
- dlouhá životnost.
- obtížnější připojení elektroinstalace ,
Všechno v pohodě
cena ku výkon je OK, funguje....
EasyMaxx EA11089
Libor
Přidáno: 13. května 2024
(naposledy upraveno 13. května 2024)
Zakoupeno v Nejlevnější Zboží.cz
Nepoužitelné. I při nízkém průtoku voda pouze kolem 26 stupňů.
Ariston ECOFIX 80 V EU2
Svatoboj Reder
Přidáno: 11. května 2024
(naposledy upraveno 11. června 2024)
Zakoupeno v HORNBACH BAUMARKT
- Dovoz až domu
- cena x výkon
- dostupnost na trhu
- krátká životnost topného tělesa
- možnost nastavení teploty pouze po 10 stupních (40-80)
Bojler, elektrický, zapojený 1 den , funguje.
Původní bojler nám vydržel 22 let a proto jsem objednal opět výrobek Dražice.
Funguje dle očekávání. Rychlé nahřátí na výparník i na elektřinu.
Bojler mám týden a funguje. Snad vydrží to co předchozí.
Kvalitní a prověřená značka které duveruji
Ještě jsme neinstalovali.
český výrobce
- Původní vydržel 14 let, snad tomu bude i nyní.
- Poměrně velký příkon, takže se docela stíhá dohřívat a stačí i 50 litrový na pohodlné sprchování aniž by byl ohříván na maximální teplotu.
- Má velmi podobné rozměry jako model před 14 lety a stejně zavěšení, takže výměna byla snadná.
- Proti konkurenčním je trochu dražší.
- Co dva roky by se měla měnit anoda. Zkusil jsem to na starém vyřazeném bojleru, který začal kapat a nikdy jsem to nedělal. Je to pracné, komplikované, takže se na to opět vykašlu. Za ušetřené nákupy anod koupím zase nový bojler.
Předchozí Tatramat EO 10P nám vydržel pod kuchyňskou linkou skoro 9 let a pak se tak trochu bez varování rozpadl. Ano, v návodu je uvedeno, že se má po 4 letech kontrolovat, ale ani po 9 tam nebylo moc vodního kamane (v ČB z Římovské nádrže s tímhle problémy nemáme), Ničeho jsme si do poslední chvíle nevšimli, neomezovalo funkci ani nezvýšilo hlučnost zařízení. Zato pravděpodobně byl poškozený smalt a kompletně po obvodě prorezla ve spodní části nádoba, v místě hluboko tažené části nad přírubou (šlo o hloubkovou korozi - loupaly se celé červeno-černé vrstvy rozloženého mat., které se zalepili do izolačního materiálu - tvrzeného polystyrenu :-) -> začala prosakovat a než jsme zjistili že nám teče už stačila slézt izolace na přívodním vodiči (+)!!! Důvod proč znovu: Výměna kus za kus, tenhle stojí půlku co původní Tatramatka a bylo to za 30 minut hotový :-)
- Krásné provedení výrobku.
- Rychlá a jednoduchá montáž
- Funguje bez problémů
- Velké mínus byl chybějící balíček s materiálem na připojení na vodovodní trubky.
Celkově výrobek doporučuji, já kvůli času a vzdálenosti pobočky DEK jsem nakoupil redukce.
Jinak si myslím, že reklamace chybějícího balíčku s díly by proběhla bez problémů.
Zatim slape, aby ne, nejdrazsi na trhu.......
- je český