Tatramat EO 10 Klasik 233220

Popis produktu

Parametry produktu

Typ ohřevu
elektrické

Parametry produktu

Typ ohřevu
elektrické

Popis produktu

Malý elektrický závěsný tlakový bojler Tatramat EO 10 Klasik

Ohřívače EO 10 klasik jsou tlakové ohřívače vody pod odběrné místo s provozním tlakem 0,6 MPa pro jedno nebo více odběrných míst teplé vody. Jejich vnitřní nádrž je z ocelového plechu, jehož vnitřní povrch je chráněný kvalitním smaltem a anodovou ochranou proti korozi. Voda je ohřívána měděným trubkovým topným tělesem o výkonu 1,5 kW (230 V).

V případě napojení na speciální beztlakovou směšovací baterii mohou být provozovány i jako beztlakové ohřívače s provozním tlakem 0 MPa pro jedno odběrné místo. Instalace pojistného ventilu potom není nutná. Instalace ohřívačů na rozvod vody je jednoduchá a k uvedení do provozu stačí jen připojení do elektrické zásuvky.

Užívatelský komfort

  • krátké doby ohřevu
  • signalizace ohřevu

Vícestupňová ochrana

  • bezpečnostní termostat
  • tepelná bezpečnostní pojistka proti přehřátí s funkcí resetu
  • pojistka proti zamrznutí vody
  • pojistný ventil se zpětnou klapkou jako příslušenství

Dlouhá životnost

  • speciální smalt CoPro – oboustranné smaltování
  • anodová ochrana proti korozi

Jednoduchá instalace, ovládání a údržba

  • instalace pod umývadlo
  • možnost beztlakového provozu
  • (připojením na beztlakovou armaturu)
  • možnost nastavení optimální teploty ohřevu
  • kompaktní rozměry (menší než EO 10 P)

Úspornost a nízká energetická náročnost - tepelná polystyrenová izolace

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Dámská trička s potiskem","https://damska-tricka-potisk.heureka.cz/"],["Barvy na tělo","https://barvy-na-telo.heureka.cz/"],["Prací kapsle a tablety","https://praci-kapsle-tablety.heureka.cz/"],["Lana","https://lana.heureka.cz/"],["Dámské spodky","https://damske-spodky.heureka.cz/"],["LEGO® Nexo Knights","https://lego.heureka.cz/f:6125:20653177/"],["Sporttestery s výškoměrem","https://sporttestery-computery.heureka.cz/f:12154:1/"],["Tekuté bronzery","https://bronzery.heureka.cz/f:37318:51632079/"],["Dámské plavky Rip Curl","https://damske-plavky.heureka.cz/f:7510:58847/"],["Dámské snowboardy","https://snowboardy.heureka.cz/f:10690:32264/"]],"Vybrané značky":[["Bojlery a ohřívače vody Ivar CS","https://ohrivace-vody.heureka.cz/f:5547:21080700/"],["Bojlery a ohřívače vody Q-Termo","https://ohrivace-vody.heureka.cz/f:5547:439242/"],["Bojlery a ohřívače vody Bosch","https://ohrivace-vody.heureka.cz/f:5547:21708217/"],["Bojlery a ohřívače vody Protherm","https://ohrivace-vody.heureka.cz/f:5547:56715/"],["Bojlery a ohřívače vody Joule","https://ohrivace-vody.heureka.cz/f:5547:2218773/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat mop a úklidovou soupravu?","https://mopy-uklidove-soupravy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-mop-a-uklidovou-soupravu/"],["Jak vybrat příslušenství pro e-cigarety?","https://prislusenstvi-e-cigarety.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-prislusenstvi-pro-e-cigarety/"],["Jak vybrat pánský župan?","https://panske-zupany.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-pansky-zupan/"]],"Vybrané produkty":[["Matrix Feederová Špička Distance Feeder Tips 2,8mm 2,5oz","https://prislusenstvi-pro-pruty.heureka.cz/matrix-feederova-spicka-distance-feeder-tips-2_8mm-2_5oz/"],["HMS AS007","https://stepmustky.heureka.cz/hms-as007/"],["Kaon MZ-104","https://satelitni-prijimace.heureka.cz/kaon-mz-104/"],["Nobilis Tilia Směs éterických olejů komunikace - nová receptura 10 ml","https://vonne-oleje.heureka.cz/nobilis-tilia-smes-eterickych-oleju-komunikace-nova-receptura-10-ml/"],["Tommi Jeskyně 13x8x4 cm","https://dekorace-do-akvarii.heureka.cz/tommi-jeskyne-13x8x4-cm/"],["Ranger Distress Ink MINI sada č.1 jasné barvy 4ks","https://tuse-a-inkousty.heureka.cz/ranger-distress-ink-mini-sada-c-1-jasne-barvy-4ks/"],["Elektrická čtyřkolka Lamax eTiger ATV40S modrá","https://elektricka-vozitka.heureka.cz/elektricka-ctyrkolka-lamax-etiger-atv40s-modra/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}